2015 De koteletten hebben oren

Optredens:

Laken – Nekkersdal 28 februari om 20u15 en op 1 maart om 15u

Sint-Genesius-Rode: in de Boesdaalhoeve 21 maart om 20u15

gastoptredens voorzien in Ukkel en in Sint Pieters Leeuw

Kaarten: 8 Euro – Kassa 10 Euro

 

Van Georges Renoy

Regie: Luc Collin

Nu Jack the Ripper een Poolse haarkapper blijkt te zijn geweest …..

Is Alfred Demesmaecker misschien een beetje een Sweeney Todd?

In een vredig dorpje met simpele mensen lopen plots allerlei duistere intriges, spannende intriges, gevaarlijke toestanden waar een naïeve beenhouwer de speelbal van is.

Zijn dominante nietsvermoedende vrouw loopt er hautain doorheen en een waanzinnig onvoorspelbare broer wordt achternagezeten door geheimagenten van allerlei pluimage. Dit allemaal onder de ogen van madammeke Sidonie, een klappei uit het “strotche”.

Wanneer de beenhouwer zich gaat specialiseren in “Schapenvlees uit Abessinië” en dit met de verleidelijke maar aarts gevaarlijke Greta in de buurt is de boot pas goed aan.

Het lijkt wat verwarrend, maar kom gerust kijken en het wordt glashelder en vooral zeer amusant.

Deze komische spionagethriller wordt u gebracht door De Noordstar. Naast gevestigde waarden: Jan Wets, Jasper Stegen, Maxime Marchant, Karlien Nerinckx, Inge Collin, Bartel Bruyndonckx, Emma Blockx, Luc Spegelaere en Roland Van Campenhout treden een paar nieuwe talenten op : Rany Leyssens, Pieter Servranckx en Germaine Van den Buysse die op gevorderde leeftijd aanvaardde gestalte te geven aan Sidonie Depaepe, ” de klappei uit het strotche”.

 

 

Wij treden op in Laken – Nekkersdal op 28 februari om 20u15 en op 1 maart om 15u

In de Boesdaalhoeve spelen wij op 21 maart om 20u15

Kaarten: 8 Euro – Kassa 10 Euro

Reservatie: 02/3805898 of 0486/565326 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en bij de spelers.

Er zijn nog gastoptredens voorzien in Ukkel en in Sint Pieters Leeuw