Doe het zelf Neushoorn

KTV De Noordstar speelt voor u: Casa Caliente

 

Foto's tijdens de repetitie

Deze titel is gegroeid tijdens de repetities. Hoezo? Wel, omdat ze "caliente" waren, de repetities.

We lichten even een tip van de sluier.

Een doorsnee Engelse familie besluit eens anders dan anders te doen en hun traditionele vakantieoord Blackpool, het Blankenberge van Engeland, te ruilen voor een zonnig verblijf aan een Costa. De keuze wordt budgetgebonden gemaakt natuurlijk, bij een klein reisbureau.
So far so good! Ware het niet dat zoon Ron alles een tikkeltje naar zijn hand zet door het hotelletje te boeken waar ook zijn ex-vriendinnetje Gloria verblijft. Mrs. Darlington, Gloria's moeder, kan hier helemaal niet om lachen. Ze schat zichzelf zo veel hoger in dan die Tinsley's.
Liefdesperikelen en een familievete worden er niet eenvoudiger op door de inmengingen van schoonmoeder Hardcastle, schoonzus Elsie en de Duitse toerist Fritz.
Daarenboven worstelen Juanito en Rosita, de uitbaters van het hotel, met hun eigen problemen. Om van Greta nog te zwijgen.

Het wordt een "caliente" toneelavond. Hoe kan het anders?
Wij genoten alvast met volle teugen en nu is het uw beurt geacht publiek!

Spelen mee: Petra Milleville, Ine De Coninck, Inge Collin, Sigrid De Gelas, Lieve Brillens, Loes Van Eesbeek, Pascal Deveen, Gunter Keyaerts, Freddy Smet, Jan Wets, Luc Collin