KTV De Noordstar-Rederijkerskamer De Lelie!

Een naam die gevestigd klinkt, misschien zelfs wat stijf in de oren. Maar wij zijn helemaal geen vereniging van “Onder den Toren” en de benaming “traditioneel” doelt uitsluitend op ons lange bestaan, honderdvijftig jaar.Maar als je honderdvijftig jaar glorievol overleeft Hartje Brussel en de Rand, ben je toch een” specialleke”. Het betekent dat je al die tijd hebt mee beleefd, je aangepast,  je veranderend publiek  aangesproken, mensen beroerd.

De Noordstar is jong gebleven. Ze heeft de biologische leeftijd van haar leden, dertigers, veertigers, ouderen en jongeren. Mensen van nu!

Iedereen voelt er zich welkom, ieder vindt er zijn stek, mede door de diversiteit van de geboden activiteiten. We doen mee aan alles wat cultureel en sociaal interessant is: Ommegang Brussel, Culturele Opendeur Dagen en straattoneel in binnen- en buitenland, poëtische nocturnes, monologen, samenwerking met buitenlandse groepen, toneelavonden voor een gevarieerd publiek……

En daarenboven steeds sociaal bewogen door de tijden heen: Ziekenhuisclowns, een Hart voor Natasja, eenzaamheid in de stad …..

Jij vindt ook zeker je plaatsje in onze groep. WELKOM!